Kuvauspaketin hinta muodostuu kahdesta osasta: 
1. kiinteästä kuvausmaksusta sekä 
2. valitsemiesi kuvatuotteiden hinnasta. 
Lopullinen hinta vaihtelee sen mukaan, millaisia kuvatuotteita valitset.​​​​​​​
1. Kuvausmaksu
Odotusajankuvaus/ vauvakuvaus/ imetyskuvaus/ lapsikuvaus/ perhekuvaus/ kantoliinakuvaus/ muotokuvaus

175 €​​​​​​​

Kuvausmaksuun sisältyy:

Kuvauksen huolellinen suunnittelu ja kuvauspaikan valinta
Matkakuluni kuvauspaikalle pääkaupunkiseudulla julkisen liikenteen kantamassa
1 h kuvausta valitsemassasi miljöössä tai kotonasi pk-seudulla
Noin 30 digitaalista, alustavasti editoitua koevedosta

Kuvausmaksu maksetaan etukäteen kuvausta varattaessa, ja se toimii samalla varausmaksuna. Varauksen yhteydessä allekirjoitamme myös molempia osapuolia sitovan sähköisen kuvaussopimuksen. Mikäli perutte kuvauksen sopimuksen teon jälkeen, palautan 50 % varausmaksusta. Sairastapauksissa yms. pyrin kuitenkin aina lähtökohtaisesti sopimaan teille uuden kuvausajankohdan alkuperäisen tilalle.


Mikäli ostat kerralla kaksi tai kolme kuvausta, esim. odotusajankuvauksen, vauvakuvauksen ja yksivuotiskuvauksen, saat toisen ja kolmannen kuvauksen edullisempaan hintaan kuin yksittäin varattuina.

Kaksi kuvausta 325 €
Kolme kuvausta 470 €

2. Kuvatuotteet

Valokuvasuurennokset

Valokuvat toimitan upeina, mattapintaisina, museolaatuisina suurennoksina, jotka on vedostettu FSC- ja PEFC-ympäristömerkitylle huippulaatuiselle valokuvapaperille.  Sävyt ovat syvät ja rikkaat, yksityiskohdat uskomattoman tarkat. Pinta täysin heijastamaton. Mukaan saat lisäksi valitsemiesi kuvien some-kokoon skaalatut digitiedostot lähetettäväksi sukulaisille ja tuttaville tai julkaistavaksi omilla sometileilläsi. Tilauksesta myös muita kuvakokoja ja valmiiksi kehystetyt kuvat.

Kuvasuurennos 15 cm x 22,5 cm
à 45 €
3 kpl 85 €
10 kpl 275 €

Kuvasuurennos 20 cm x 30 cm​​​​​​​
à 54 €
3 kpl 135 €

1 kpl 20 cm x 30 cm ja 2 kpl 12 cm x 18 cm pakettina
100 €​​​​​​​

Koko koevedosgalleria (noin 30 kuvaa) koossa 12 cm x 18 cm
229 €
Puutaulut

Upeat puutaulut ovat kotimaista käsityötä alusta loppuun. Kuva vedostetaan laadukkaalle valokuvapaperille, joka pohjustetaan kotimaiselle PEFC- ja FSC-merkitylle 23 mm koivuvanerille. Lopuksi kuva suojataan mattapintaisella, pyyhittävällä UV-suojakalvolla, joten nämä taulut sopivat loistavasti niin paraatipaikalle olohuoneeseen kuin vaikkapa lastenhuoneeseen! Taulut pysyvät pystyssä pöydällä ilman tukea, ja ne voidaan ripustaa myös seinälle takana olevan ripustusmekanismin avulla. Saat toki valitsemistasi kuvista myös some-kokoon skaalatut digitiedostot lähetettäväksi sukulaisille ja tuttaville tai julkaistavaksi omilla sometileilläsi.

1 kpl 12 cm x 18 cm 85 €
3 kpl 12 cm x 18 cm pakettina 240 €
1 kpl 20 cm x 30 cm 130 €
3 kpl 20 x 30 cm pakettina 330 €
1 kpl 30 cm x 45 cm ja 2 kpl 12 cm x 18 cm pakettina 380 €
1 kpl 60 cm x 90 cm 320 €​​​​​​​
Digikuvat

Kuvat suuriresoluutioisina digitaalisina tiedostoina vapain teettämisoikeuksin yksityiskäyttöön sekä niiden some-kokoon skaalatut digitiedostot lähetettäväksi sukulaisille ja tuttaville tai julkaistavaksi omilla sometileilläsi.

à 50 €
5 kpl 175 €
10 kpl 250 €
Koko koevedosgalleria (noin 30 kuvaa) 450 €​​​
Lahjakortit

Lahjakortin voit ostaa joko tiettyyn kuvaukseen tai itsellesi sopivalle rahasummalle. Yhtä hyvin voit myös antaa lahjaksi kuvauksen ja haluamasi rahasumman kuvatuotteita varten. Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä. Anna lahja, josta on iloa vielä seuraavillekin sukupolville!

Pop up -kuvauksia järjestän muutaman kerran vuodessa. Seuraa yritykseni facebook-sivua, Maria Hildén Photography ja pysy kuulolla!
Pop up -photo shoots every now and then, stay tuned on my facebook page, Maria Hildén Photography!
Hintoihin sisältyy alv. 24 % sekä kotimaan toimituskulut postin tai matkahuollon pakettina lähimpään toimipisteeseesi. 
Hinnat ovat voimassa 25.9.2023 alkaen toistaiseksi. Aiempiin sopimuksiin sovelletaan sopimushetkellä voimassa olleita hintoja.
Kaikki oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Back to Top