Odotus on ihmeellistä aikaa! Naisen keho käy läpi aivan hämmästyttäviä muutoksia, kun kohdun suojissa kasvaa ja kehittyy uusi pieni ihminen. Eikä vain keho vaan myös mieli valmistautuu synnytykseen ja äitiyteen, ja tämän tästä aivan kuin itsestään  käsi hakeutuu hellästi kasvavalle vatsalle tunnustelemaan vauvan liikkeitä ja kuin hyväilemään kohdussa kasvavaa pienokaista. Välillä hirvittää ja pelottaa, välillä sydän meinaa pakahtua onnesta! Mieltä kutkuttaa, kuka sieltä on tulossa ja millaiseksi arki uuden perheenjäsenen kanssa muovautuu. Ja usein vauvan synnyttyä vauvamasua ja pienen ihmisen liikkeitä sisällään jää kaipaamaan! Niinpä odotusaika ja vauvamasu kannattaa ehdottomasti tallentaa kuvamuistoiksi! Myös syntyvälle lapselle on sykähdyttävää sitten joskus isompana kuvista nähdä, miten suurella lämmöllä ja rakkaudella häntä on tähän maailmaan odotettu!

Odotuskuvaus voidaan toteuttaa joko toivomassasi miljöössä tai kotonasi. Aikaa kuvaukseen varaan noin tunnin, ja kuvauksen aikana voimme jutella ajatuksistasi ja tunteistasi raskauteen, synnytykseen ja vauva-arkeen liittyen. Olen paitsi valokuvaaja, myös itse kahden lapsen äiti, biologi ja opiskellut myös terveystiedettä, joten nämä raskauteen liittyvät asiat ovat minulle erityisesti sydäntä lähellä.

Haavenani olisi myös joskus päästä tallentamaan synnytyskuvia aikataulullisesti se olisi mahdollista koulujen pitkien kesälomien aikana. Mikäli sinulle on tulossa kesävauva ja sinua kiinnostaisi kutsua minut mukaanne todistamaan vauvasi syntymä, ole rohkeasti yhteydessä! Voimme vaikka tutustua ensin odotuskuvausten puitteissa, ja sopia sitten synnytyskuvauksesta sen jatkoksi.

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Back to Top